Archives

September, 2014

Envolvent Ràdio #40

Ja tenim el segon programa de la nova temporada online, on escoltarem novetats discogràfiques i temes inèdits de Michele Mininni remesclat per Rocketnumbernine, Maelstrom, Locked Groove remesclat per Clockwork, Bicep i Black Merlin. La segona part del programa és un directe que ens ve a càrrec del duet Loppkio (Pedro Pina y Alvaro García).

Ya tenemos el segundo programa de la nueva temporada online, donde escucharemos novedades discográficas y temas inéditos de Michele Mininni remezclado por RocketnumbernineMaelstromLocked Groove remezclado por ClockworkBicep y Black Merlin. La segunda parte del programa es un directo y nos viene del dúo Loppkio (Pedro Pina y Alvaro García).

Envolvent Ràdio #40

Download link Envolvent Ràdio #40: http://bit.ly/1mDZTIV

Envolvent Radio #39

Comencem la temporada amb un programa ple de temes inèdits i novetats discogràfiques de Roman Flügel, Timoka, Mans O, ITAL, Les Sins i Lakker. La sessió la mescla Undo.

Empezamos la temporada con un programa repleto de temas inéditos y novedades discográficas de Roman Flüguel, Timoka, Mans O, ITAL, Les Sins i Lakker. La sesión viene de la mano de Undo. 

Envolvent Ràdio #39

Download link Envolvent Ràdio #39: 

http://bit.ly/1p9PXm2

 

Descárgate gratis el nuevo podcast de Sid Le Rock

Sid Le Rock nos regala este dj mix!