Archives

January, 2014

Envolvent Ràdio #12

 

Ja tenim online el programa d’Envolvent Ràdio al mixcloud perquè el pogueu escoltar quan vulgueu, aquesta vegada amb temes inèdits de Kanding Ray i Jets feat. Jamie Lidell versionat per Machinedrum, novetats discogràfiques com, Wooky o Moderat remescat pel gran Jon Hopkins i com ja sabeu la segona part del programa és una sessió mesclada, en aquesta ocasió per el dj internacional  David Bozzwell.

Ya tenemos online el programa d’Envolvent Ràdio en el mixcloud para que lo podáis escuchar cuando queráis, esta vez con temas inéditos de Kanding Ray y Jets feat Jamie Lidell versionado por Machinedrum, novedades discográficas como, Wooky o Moderat remezclado por el gran Jon Hopkins y cómo ya sabéis la segunda parte del programa es una sesión mezclada, en esta ocasión por el dj internacional David Bozzwell.

Envolvent Ràdio #12

 

Envolvent Ràdio #11 on line!

 

Ja podeu escoltar el programa #11! Amb temes de Mark Pritchard, Suffix, Pangea i David Shaw and The Beat remezclat per Jennifer Cardini. La sessió de la segona part ens arriba de la mà de Sintetic – Collage.  

Ya os podéis escuchar el programa nº 11! Con temas de Mark Pritchard, Suffix, Pangea i David Shaw and The Beat remezclado por Jennifer Cardini. La sesión de la segunda parte nos llega de la mano de Sintetic – Collage.

 Envolvent Ràdio #11: